Over S. Aloserij

De schrijfster van alle gedichten en korte stukjes tekst is Savannah Aloserij. Ik heb deze website in het leven geroepen om mijn schrijfkunsten te kunnen delen, in de hoop er ook anderen gelukkig mee te maken. Hieronder vind je wat persoonlijke informatie over mij, wat ik doe in het dagelijks leven en waar mijn passies liggen.

Over mij

Wie ik ben? Savannah, 25 jaar. Het is al jaren mijn droom geweest om meer te gaan schrijven, en nu werd het toch maar eens tijd om deze droom waar te maken.

Maar eerst even een paar feiten: ik woon in het prachtige Haarlem en studeer Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. Een ontzettend leuke opleiding met veel tijd voor historie en museumbezoeken! Maar mijn interesse ligt niet alleen bij kunst en cultuur. Ook schrijven, fotograferen en op avontuur gaan zijn een paar van mijn favoriete bezigheden. Na lang wikken en wegen heb ik dan ook besloten om een website te maken om daar mijn gedichten op de publiceren.

Naast het schrijven van gedichten ben ik ook nog bezig met het schrijven van een boek. Iets wat ik al heel erg lang wil doen, en nu eindelijk besloten heb om mee te starten.

Nieuwsgierig naar meer? Je kan nog wat extra persoonlijke informatie over mij vinden in de antwoorden die ik heb gegeven op de Proust Questionnaire. Voor de rest: zet een kop thee, ga lekker zitten en neem de tijd om even rond te kijken op de site. Elke week komt er een nieuw gedicht online. Veel leesplezier!

Algemene informatie

Fotografie: Alle foto’s die ik gebruik op Het verlegen leven zijn door mij gemaakt, tenzij anders vermeld (je ziet dan een beschrijving onder de foto met een link naar de bron). Wil je foto’s van mij gebruiken? Gelieve eerst even te mailen zodat ik weet waar de foto terecht komt en wat het doel van gebruik is.